Brustor B128XL textieldak - De textieldak specialist
17114
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17114,page-child,parent-pageid-16125,bridge-core-3.2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Brustor B128XL textieldak

Foto van een Brustor B128XL textieldak, waardoor je een ideale beschermplek creëert op je terras, om tegen te felle zon en hitte. Hierdoor kun je zonder zorgen ontspannen genieten, eten met familie en vrienden.
Technische gegevens:
BRUSTOR B128XL textieldak / pergola met ritssysteem

Constructie:
Te leveren als:

Maximale afmetingen:
Aantal staanders:
Waterafvoer:
Bediening:
Windbestendigheid:
Regenbestendigheid:
Sneeuwbestendigheid/-belasting:
Standaard kleuren:

aluminium
muuraanbouw

6 x 5 meter, of 5 x 6 meter (enkel dak)
2
onderprofiel + geïntegreerd in de staanders
elektrisch
ja, tot 6 Bft.
vanaf slechts 9° hellinghoek
nee
RAL 9016 (wit structuur), RAL 7016 (antraciet structuur)

Toepassing Brustor B128XL textieldak:
  • Particulier gebruik
  • Zeer geschikt als horecazonwering
  • Beperkt geschikt als horeca regenwering
Regenbestendigheid Brustor B128 textieldak:
  • Regenbestendig bij 9° hellingshoek door verwerking van 60 cm doekbanen.
  • Waterafvoer door onderprofiel en staander.
Opties Brustor B128XL textieldak:
  • LED verlichting
  • Terrasverwarming
  • Geïntegreerde deurpaal
  • Geïntegreerde windvaste ZIP-screens
Prijsindicatie*

Prijsvoorbeeld Brustor B-128XL textieldak / pergola, muuraanbouw, 450 cm breed met 300 cm uitval, met 2x spie in de linker en rechter bovenhoek en voorzien van screens aan beide zijden (onder de spie).
Vanaf € 17.416,=


Prijzen inclusief 21% BTW.
Prijzen
exclusief plaatsing.


De afbeelding wijkt af van de omschrijving. De prijsindicatie geldt voor de omschrijving.
Bel nu voor meer informatie of bezoek de showroom.

NOVITEIT:

 

Brustor B128XL textieldak / pergola.
Een veelzijdige schoonheid!

Brustor B128XL textieldak

Het Brustor B128XL textieldak combineert het beste van twee werelden. Een robuuste pergola met geïntegreerde screens die volledig verdwijnen in de structuur. Op die manier geniet je van de voordelen van een zonnescherm in combinatie met de troeven van een terrasoverkapping.

Foto van een Brustor B128XL textieldak op een prachtig terras van een landhuis direct aan het water. Door een textieldak haal je het maximale uit je terras.

Brustor B128XL … héééél XL!

Het Brustor B128XL textieldak is dé grote zus van de B128. Daar waar de normale B128 gaat voor strak, slank én minimalistisch design, heeft de B128XL een iets robuuster frame. Dit frame is gebaseerd op het frame van een andere Brustor topper, namelijk het Brustor B200XL lamellendak, waardoor overkappingsmogelijkheden serieus worden uitgebreid.

 

 

Door de zwaardere palen kan je grotere oppervlakken overkappen en dat met een strak doekdak. Het Brustor B128XL textieldak blijft immers een zonnescherm én terrasoverkapping in 1. Daarnaast zorgt het nieuwe frame voor tal van personalisatiemogelijkheden om jouw pergola met schaduwdoek perfect op jouw wensen af te stemmen.

Het Brustor B128XL textieldak is te personaliseren met tal van opties. Diverse soorten LED-verlichting, ingebouwde waterdichte speakers, extra stopcontacten, windvaste screens, terrasverwarming, etc.. Een top textieldak waarmee je het terras extra verrijkt en functionaliteit en plezier de keyfactors zijn.

Personaliseer je Brustor B128XL textieldak!

Dankzij de sfeervolle verlichtingsmogelijkheden wordt het ’s avonds op het terras extra gezellig. Kies voor dimbare ledverlichting in de palen, de zijgeleiders of de ondersteuningsbalk. Een volautomatische, oprolbare volant gestuurd door zonne-energie kan geïntegreerd worden en is de oplossing bij uitstek tegen laagstaande zon ’s morgens bij het ontbijt of ’s avonds bij zonsondergang. Ook creëert het extra privacy indien nodig.

Screens tegen laagstaande zon en extra privacy

In gesloten toestand kun je, met optionele screens, beschikken over een volledige afsluiting van zon, regen en wind. In open toestand geniet je volop van een panoramisch zicht. De screens zijn beschikbaar in een ruim gamma aan kleuren en doorzichtigheid, waardoor je het textieldak naar hartenlust kunt personaliseren met sfeervolle doekkleuren.

Een Brustor B128XL textieldak kan optioneel voorzien worden van windvaste screens. Hiermee kun je de zijkanten van je cabrio terrasdak ook afsluiten. Bijvoorbeeld tegen wind, regen, maar ook tegen een laagstaande zon of gewoon om privacy te creëeren.

Horeca en de Brustor B128XL pergola

Het frame is gebaseerd op dat van het B200XL lamellendak. Dit zorgt ervoor dat het Brustor B128XL textieldak ideaal is om grotere oppervlakken te overkappen. Dit biedt onder andere voor horeca enorme voordelen. Het robuustere frame zorgt er ook voor dat je nu een deurpaal kan integreren en heeft een onzichtbare waterafvoer.

Het Brustor B128XL pergola heeft een frame wat gebaseerd is op het Brustor B200XL lamellendak. Hierdoor zijn beide daken ideaal voor gebruik in de horeca.
Minimalistisch design

Bescherming tegen zon en regen

Afvoer van regenwater via de palen

Heeft u nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op, of breng een bezoek aan onze showroom. We helpen u graag verder met het kiezen van de perfecte zonwering, raamdecoratie, terrasoverkapping of tuinkamer voor uw woning en beantwoorden graag al uw vragen.

De verschillende specialisaties van Voorberg Zonwering BV zijn onder diverse websites ondergebracht. Neem een kijkje en bewonder wat er allemaal verkrijgbaar en mogelijk is.