Brustor B300 vouwdak - De textieldak specialist
17152
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17152,page-child,parent-pageid-16125,bridge-core-3.2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Brustor B300 vouwdak

Technische gegevens:
BRUSTOR B300 vouwdak

Constructie:
Te leveren als:

Max. afmetingen (enkel dak):
Max. afmetingen (dubbel dak):
Bouwconfiguratie:
Montagetype:
Aantal staanders:

Waterafvoer:
Bediening:
Windbestendigheid:
Regenbestendigheid:
Sneeuwbestendigheid/-belasting:
Standaard kleuren:
Alle andere kleuren:

aluminium
muuraanbouw
7 x 4 meter
7 x 7 meter
koppelbaar
aanbouw/vrijstaand/inbouwdak
2

onderprofiel + geïntegreerd in de staanders
RTS handzender of Somfy IO (smartdevices)
ja, tot X Bft.
ja
info nog te verkrijgen van fabrikant
RAL 9016 (wit structuur), RAL 7016 (antraciet structuur)
Meerprijs

Toepassing Brustor B300 vouwdak:
  • Particulier gebruik
  • Zeer geschikt als horeca zonwering
  • Zeer geschikt als horeca regenwering
Regenbestendigheid Brustor B300 vouwdak:
  • 100% regenbestendigd.
  • Waterafvoer via onderprofiel en geïntegreerde staanders.
Opties Brustor B300 vouwdak:
  • LED verlichting
  • Terrasverwarming
  • Geïntegreerde Bluetooth luidsprekers (waterafstotend)
  • Geïntegreerde stopcontacten
  • windvaste ZIP-screens (geïntegreerd of opbouw)
Prijsindicatie*

Prijsvoorbeeld Brustor B300 vouwdak, muuraanbouw, 500 cm breed met 400 cm uitval, zonder opties
vanaf € 16.497,=

Prijzen inclusief 21% BTW.
Prijzen
exclusief plaatsing.


De afbeelding wijkt af van de omschrijving. De prijsindicatie geldt voor de omschrijving.
Bel nu voor meer informatie of bezoek de showroom.

Het Brustor B300 vouwdak is een overkapping met cabriodak. Voor het vouwdak kan je kiezen uit een reeks duurzame doeken die bestand zijn tegen regen, wind en vuil. In tegenstelling tot een textieldak is er geen helling nodig, wat zorgt voor een vlak en horizontaal design. Daarnaast is een vouwdak waterdicht.

Brustor B300 … een perfect vouwdak!

Een langer en beter buitenleven draait om het creëren van een comfortabel plekje waar je volledig tot rust kan komen en genieten van de gezonde buitenlucht, beschermd tegen te felle zon en weersinvloeden. Laat dat nu net één van de sterke punten zijn van het Brustor B300 vouwdak.

Brustor B300 vouwdak
Brustor B300 vouwdak

Personaliseer je Brustor B300 vouwdak!

Sfeervolle verlichting brengt je terras tot leven in de avond, zodat het er extra gezellig is. Kies voor dimbare ledverlichting in de staanders, de zijgeleiders of de ondersteuningsbalk. Ingebouwde windvaste screens zijn bij uitstek de oplossing tegen laagstaande zon in de morgen of ’s avonds bij zonsondergang.

Doeken in evenveel kleuren als texturen

Het doek van een Brustor B300 vouwdak heeft naast de functionele eigenschappen ook een zichtbare functie. Er is een grote keuze aan mooie duurzame doeken, voor het fijn afstemmen op je persoonlijke smaak. Deze doeken zijn behandeld tegen water en vuil en zijn steeds kleurvast.

Screens tegen laagstaande zon en extra privacy

Met de optionele screens, beschik je over een volledige afsluiting van zon, regen en wind vanuit de zijkanten. In open toestand geniet je van een panoramisch uitzicht. De screens zijn beschikbaar in vele kleuren en mate van doorzichtigheid. Je kunt je Brustor B300 vouwdak dus naar hartenlust personaliseren.

Glaswanden voor alle seizoenen plezier

Met optionele vaste en/of bewegende glaswanden kun je je favoriete plek nu gedurende het hele jaar gebruiken. In de zomer zet je de bewegende glaswanden open voor een vrije doorloop. Slecht weer? Dan sluit je de boel en kun je gewoon genieten in alle comfort.

Brustor B300 vouwdak
Brustor B300 vouwdak

Horeca en een Brustor B300 vouwdak

Het Brustor B300 vouwdak is ideaal om grotere oppervlakken van een cabrio overkapping te voorzien, waarbij zonwering én regenwering een vereiste zijn. Dit vouwdak heeft een onzichtbare waterafvoer en biedt onder andere voor de horeca enorme voordelen.

Bij Brustor zijn schroeven niet zichtbaar en loopt de waterafvoer via een geïntegreerd gootsysteem in de staanders. Dit zon- en regenwerende vouwdak bedien je met een afstandsbediening of simpelweg met je smartphone. Het dak kan gedeeltelijk of volledig opengeschoven worden waardoor er geen lichtverlies ontstaat in de woning.

Minimalistisch design

Bescherming tegen zon en regen

Afvoer van regenwater via de palen

BRUSTOR

Onze Belgische buren hebben met Brustor een fabrikant, welke tot de top behoort! Brustor ontwerpt en produceert zeer strakke en modern ogende zonweringssystemen van hoge kwaliteit, met een mooie afwerking en veel personalisatie mogelijkheden. Ze zijn werkelijk een lust voor het oog!

Heeft u nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op, of breng een bezoek aan onze showroom. We helpen u graag verder met het kiezen van de perfecte zonwering, raamdecoratie, terrasoverkapping of tuinkamer voor uw woning en beantwoorden graag al uw vragen.

De verschillende specialisaties van Voorberg Zonwering BV zijn onder diverse websites ondergebracht. Neem een kijkje en bewonder wat er allemaal verkrijgbaar en mogelijk is.