Leiner Qbus textieldak - De textieldak specialist
17564
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17564,page-child,parent-pageid-16125,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Leiner Qbus textieldak

Technische gegevens:
Leiner Qbus SZ vrijstaand textieldak / pergola met ritssysteem

Constructie:
Te leveren als:

Maximale afmetingen:
Aantal staanders:
Waterafvoer:
Bediening:
Windbestendigheid:
Regenbestendigheid:
Sneeuwbestendigheid:
Standaard kleuren:

aluminium
vrijstaand (ook verkrijgbaar als muuraanbouw)

6 x 5 meter, of 5 x 6 meter (enkel dak)
4 (vrijstaand) / 2 (bij muuraanbouw)
onderprofiel + geïntegreerd in de staanders
elektrisch
ja, tot 6 Bft.
vanaf slechts 9° hellinghoek
nee
RAL 9010 (wit) of Leiner Lounge grijs (structuurlak)

Toepassing Leiner Qbus textieldak:
  • Particulier gebruik
  • Zeer geschikt als horecazonwering
  • Beperkt geschikt als horeca regenwering
Regenbestendigheid Leiner Qbus textieldak:
  • Regenbestendig bij 9° hellingshoek.
  • Waterafvoer door onderprofiel en staander.
Opties Leiner Qbus textieldak:
  • LED verlichting
  • Geïntegreerde windvaste screens
Prijsindicatie*

Prijsvoorbeeld Leiner Qbus SZ – vrijstaande textieldak / pergola met ritssysteem, Y cm breed met Z cm uitval, zonder opties

Vanaf € X,-

 


Prijzen inclusief 21% BTW.
Prijzen
exclusief plaatsing.


De afbeelding wijkt af van de omschrijving. De prijsindicatie geldt voor de omschrijving.
Bel nu voor meer informatie of bezoek de showroom.

Leiner Qbus SZ textieldak
Het perfecte textieldak om een vrijstaand terras te overkappen en van zonwering te voorzien.

Leiner Qbus vrijstaande textieldak.

Leiner Qbus textieldak … héééél flexibel!

Het vrijstaande Leiner Qbus SZ textieldak verandert elk vrijstaand terras in een elegante, flexibele en textiele ruimte. De aluminiumprofielen zijn zodanig vormgegeven dat de constructie licht en harmonisch oogt. Ideaal om een vrijstaand terras in je tuin te overkappen voor bescherming tegen felle zon en overmatige warmte en lichte regen. Heerlijk buiten vertoeven en meer kunnen genieten van je vrijstaande terras!

Leiner Qbus vrijstaande textieldak, ook verkrijgbaar voor gevelmontage.

Aanpasbare verlaging Leiner Qbus textieldak

De horizontale beschaduwing kan aan de voorzijde 80cm verlaagd worden, door een apart geïntegreerde doek. Hierdoor is het schaduwgedeelte individueel regelbaar en aanpasbaar aan de stand van de zon. Fijn als je thuis werkt, met je laptop op het terras, een boek leest, of gewoon gezellig zit met vrienden en familie. Daarnaast zorgt de hellingshoek ervoor dat lichte regen weg kan lopen.

De Leiner Q.bus SZ voldoet aan de hoogste designvereisten en past ideaal bij moderne architectuur. Ze biedt tal van beschaduwingsvarianten – zij het particulier of in de gastronomie, vrijstaand of aan een gevel gemonteerd en naar wens uitbreidbaar voor hoekoplossingen of andere vormen.

Frame kleuren

Verkrijgbaar in de standaardkleuren wit (RAL 9010) of LEINER LOUNGE grijs en de frameprofielen in eloxaal E6/EV1. Overige Leiner Lounge structuurkleuren, of gewenste RAL-kleur met meerprijs.

Koppelbare frames

Mogelijk als enkele installatie, maar ook in combinatie met meerdere elementen. Zo kun je meerdere frames naast elkaar monteren en koppelen, voor een grote, brede terrassituatie.

Ook verkrijgbaar als standaard textieldak

Naast de versie voor een vrijstaand terras, is dit textieldak ook verkrijgbaar als een standaard textieldak met gevelmontage. Hoge kwaliteit Duitse techniek en design!

Leiner Qbus vrijstaande textieldak ook verkrijgbaar voor gevelmontage

De Leiner Qbus SZ is windvast!

De Qbus SZ versie heeft een goede windstabiliteit, doordat het zonweringdoek in de geleiders wordt gespannen en vastgezet. Het zonweringdoek is beschikbaar in een ruim gamma aan kleuren, lichtdoorlaatbaarheid en doorzichtigheid, waardoor je het textieldak naar hartenlust kunt personaliseren met sfeervolle doekkleuren. Voor commercieel gebruik kan het verticale doekdeel ook uitstekend fungeren als reclamevlak, doordat het doek van een tekst of logo kan worden voorzien.

 

 

Leiner Qbus vrijstaande textieldak, ook verkrijgbaar voor gevelmontage.

Optionele Screens tegen laagstaande zon en extra privacy

De zijden kunnen voorzien worden van optionele windvaste screens, waardoor je beschikt over een volledige afsluiting van zon, regen en wind. Staat de windhoek ongunstig? Of heb je een tochthoek? Dan laat je gewoon even de screens zakken. Maar het is ook handig om inkijk van buren tegen te gaan.

Heeft u nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op, of breng een bezoek aan onze showroom. We helpen u graag verder met het kiezen van de perfecte zonwering, raamdecoratie, terrasoverkapping of tuinkamer voor uw woning en beantwoorden graag al uw vragen.

De verschillende specialisaties van Voorberg Zonwering BV zijn onder diverse websites ondergebracht. Neem een kijkje en bewonder wat er allemaal verkrijgbaar en mogelijk is.