Op zoek naar een vouwdak? - De textieldak specialist
16727
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16727,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Vouwdak

U BENT VAN HARTE WELKOM IN ONZE SHOWROOM

400 m² met de nieuwste trends in zonwering & buitenleven

WAAROM EEN VOUWDAK?

Pergola zonwering in de vorm van een vouwdak is dé oplossing wanneer je op warme, zonnige dagen met veel wind, zonder problemen de zonwering uit wilt hebben staan. Ideaal dus voor in de kustregio. Maar ook wanneer je van je terras wilt genieten tijdens minder mooie dagen, is dit een oplossing. Daarnaast wordt dit type zonwering toegepast bij grote afmetingen. Een mooi vouwdak zorgt bovendien voor sfeer en beslotenheid op het terras. Een voordeel van een vouwdak t.o.v. een textieldak is, dat een vouwdak volledig regenbestendig is.

Brustor B300 vouwdak
Brustor B300
vouwdak
KE Genius vouwdak
KE Gennius
vouwdak

EEN VOUWDAK IS WINDSTABIEL.

Windstabiliteit is een belangrijke eigenschap. Om deze reden worden onze vouwdaken ook veel toegepast op dakterrassen bij penthouses en op balkons. Er zijn vele mogelijkheden en prijzen, de zwaarste systemen zijn zelfs belastbaar tot 9 Beaufort.

 

Door het plaatsen van windvaste screens, of glaswanden aan de zijwanden, kan nog meer beschutting worden gecreëerd, zodat je ten alle tijden gebruik kunt maken van je vouwdak.

HET VOUWDAK ALS TUINKAMER.

De luxere types kunnen worden voorzien van ritsscreens met een venster of zelfs glaswanden op de horizontale vlakken. Zo ontstaat een volledig weersbestendige flexibele tuinkamer. Uitermate geschikt voor de gastronomie . Met het vouwdak open behoud je het frisse luchtige gevoel van het buitenleven.

 

Eenmaal gesloten beschermt het tegen fel, schadelijk zonlicht en tegen neerslag. Zo kun je gewoon heerlijk lunchen, terwijl het heel warm is, maar ook een feestje of BBQ redden tijdens slecht weer. Flexibel en multifunctioneel. The best of both worlds!

SOORTEN VOUWDAKEN.

Het vouwdak is voornamelijk bekend als gevelconstructie, waarbij u een doorloop heeft van woonkamer naar buitenkamer.Daarnaast zijn vouwdaken ook verkrijgbaar als vrijstaande constructie, waardoor u een separaat terras achter of midden in uw tuin kunt voorzien van een vouwdak. Kom langs en informeer naar de mogelijkheden!

WAT ERVAREN KLANTEN MET EEN VOUWDAK?

Klanten ervaren dat zij hun terras +/- 10 maanden in het jaar kunnen gebruiken door toepassing van een vouwdak. Een welkome verlenging van het terrasseizoen. Een genietplekje waar je kunt werken, ontspannen, zonnen, BBQ-en, socializen en meer, tijdens zonnige dagen én tijdens dagen met neerslag.

Weinor Plaza textieldak

VOUWDAK OPTIES.

Er zijn veel opties mogelijk. Denk hierbij aan terrasheaters, LED-verlichting, maar denk ook aan zijzonwering als een screen of paravento, welke ook héél effectief werken voor afscherming van zon/wind en privacy.

Officiële dealer, leverancier en installateur.

Wij zijn officiële dealer van gerenommeerde topmerken zoals Weinor, KE en Brustor en leveren én installeren vouwdaken met garantie. De zekerheid dat het goed is geregeld!

MEER OVER VOUWDAKEN WETEN?

Breng een bezoek aan onze ruime showroom in het oude centrum van Maassluis. Onder het genot van een goed kopje koffie adviseren wij u graag over alle mogelijkheden voor uw specifieke terras situatie.