Weinor Pergotex vouwdak - De textieldak specialist
17301
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17301,bridge-core-3.2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Weinor Pergotex vouwdak

Technische gegevens:
Weinor Pergotex vouwdak / pergola zonwering

Constructie:
Te leveren als:

Maximale breedte:
Maximale uitval:
Koppelbaar:
Aantal staanders:
Waterafvoer:
Dakhelling:
Doek:
Bediening:

Windbestendigheid:
Regenbestendigheid:
Sneeuwbestendigheid/-belasting:
Standaard kleuren:

aluminium
muuraanbouw

7 meter
6,5 meter
tot 2 velden koppelbaar (14 meter)
2  (3 staanders indien gekoppeld)
onderprofiel + geïntegreerd in de staanders
0° tot 25°
PVC gecoate Pergona doeken

elektrisch
ja, tot 6 Bft.
ja, vanaf 8° hellingshoek
nee
RAL 9016 (wit structuur), RAL 7016 (antraciet structuur)

Toepassing Weinor Pergotex vouwdak:
  • Particulier gebruik
  • Zeer geschikt als horecazonwering
  • Zeer geschikt als horeca regenwering
Regenbestendigheid Weinor Pergotex vouwdak:
  • waterdicht Pergona doek (PVC gecoat)
  • waterdicht vanaf 8° hellingshoek
  • waterafvoer via geïntegreerde goot aluminiumprofielen en staanders.
Opties Weinor Pergotex vouwdak:
  • LED verlichting
  • Terrasverwarming
  • Diverse zijdelingse wandopties, (vaste of beweegbare glasdelen)
Prijsindicatie*

Prijsvoorbeeld Weinor Pergotex vouwdak, muuraanbouw, 500 cm breed met 400 cm uitval, zonder opties
vanaf € 12.045,= 

Prijzen inclusief 21% BTW.
Prijzen
exclusief plaatsing.


De afbeelding wijkt af van de omschrijving. De prijsindicatie geldt voor de omschrijving.
Bel nu voor meer informatie of bezoek de showroom.

Het Weinor Pergotex vouwdak is ideaal wanneer je een cabrio-zonwering wilt toepassen op je terras. Het werkt en toont net even anders dan een standaard textieldak, maar heeft in principe dezelfde toepassing én is waterdicht. Een ultra gezellige sfeer voor je tuin- of horecaterras. Daarnaast windvast, dus perfect voor in de kustregio.

Een Weinor Pergotex vouwdak is subliem!

Verrukkelijk buiten leven. Onafhankelijk van het weer! Bescherming tegen wind, regen en uv-straling met het openlucht gevoel. Een Weinor PergoTex vouwdak is flexibel inzetbaar en geeft u meer tijd in de buitenlucht. Optioneel met LEDverlichting. Mooi weer of slecht weer? Één druk op de knop en u zorgt er voor dat u comfortabel blijft, zonder uw terras te verlaten.

Horeca en een Weinor Pergotex vouwdak

Vouwdaken zijn per definitie uitermate geschikt voor horecaterrassen, doordat ze waterdicht én windbestendig zijn. Daarnaast kunnen klanten bij mooi weer gewoon van de zon genieten door de cabrio functionaliteit. Dit alles met één druk op de knop! Een zeer multifunctioneel systeem.

Prachtig sfeervol design

Bescherming tegen zon en regen

Waterdicht

WEINOR


Weinor staat voor Duitse topkwaliteit, met innovatieve technische oplossingen. Weinor is marktleider in zonweringsproducten in Noord Europa met vele Reddot design awards.

 

 

Wij zijn Weinor top partner!

Weinor Pergotex vouwdak

Screens tegen laagstaande zon en extra privacy

Weinor’s windvaste Vertitex screens kunnen modulair mooi toegevoegd worden aan het Weinor Pergotex vouwdak systeem. Dit is de oplossing tegen een laagstaande zon, én zorgt tevens voor privacy.

Weinor Pergotex vouwdak

Modulaire systeem

Het Weinor Pergotex vouwdak is een modulair systeem, waardoor uitbreiden en naderhand toepassen van bijv. glazen onderbouwelementen en verticale zonwering heel eenvoudig is. Zo kun je je vouwdak achteraf altijd nog uitbreiden naar een tuinkamer met een vouwdak.

Weinor Pergotex vouwdak
Weinor Pergotex vouwdak

WINNER 2016

Pergola vouwdak met Pergona® doek


robuuste waterdichte doeken met keuze uit hoge lichtdoorlaatbaarheid, òf juist verduisterend voor de meeste schaduw/verkoeling

Pergona® transluzent
Het bijzondere aan Pergona® transluzent is de hoge lichtdoorlaatbaarheid tot wel 21 %. Het weefsel laat natuurlijk licht passeren en beschermt optimaal tegen regen en UV-straling. Tegelijkertijd voorkomt het onaangename verblinding door de zon. Omdat de productie van het doek aan hoge technische eisen moet voldoen, is het doek extreem sterk, waterdicht en tegelijkertijd lichtdoorlatend. Dit doek is zeer sfeervol en komt vooral tot zijn recht bij de toepassing van een Weinor Pergotex vouwdak op een particulier terras.

 

 

Pergona® classic
Het PVC-gecoate doek weinor Pergona® classic voert regenwater betrouwbaar af. De doeken zijn nagenoeg ondoorschijnend en zijn daarom uitermate geschikt voor verduistering. Ook is vuil op het doek van onderen niet zichtbaar. Dit doek wordt bij een Weinor Pergotex vouwdak met name in de horeca toegepast! Daarnaast wordt het bij particuliere klanten gebruikt indien verduistering gewenst is.

Heeft u nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op, of breng een bezoek aan onze showroom. We helpen u graag verder met het kiezen van de perfecte zonwering, raamdecoratie, terrasoverkapping of tuinkamer voor uw woning en beantwoorden graag al uw vragen.

De verschillende specialisaties van Voorberg Zonwering BV zijn onder diverse websites ondergebracht. Neem een kijkje en bewonder wat er allemaal verkrijgbaar en mogelijk is.