Contact opnemen | Bel 010-5922976 of kom langs in onze showroom
16692
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16692,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Contact

Bij de aanschaf van uw zonwering of tuinkamer hoort natuurlijk goed advies! We nodigen u dan ook van harte uit in onze uitgebreide showroom. Wanneer u de globale maatvoering en een foto van de situatie meeneemt kunnen we u ook gelijk voorzien van een prijsopgave. 

 

Gaat uw interesse uit naar een tuinkamer, lamellendak of horeca overkapping dan raden wij u aan om een afspraak in te plannen zodat de juiste medewerker voor u aanwezig is. Ook buiten openingstijden is het mogelijk om onze showroom op afspraak te bezoeken.

 

De koffie staat klaar!

Kantoor & showroom

Wagenstraat 27 – 29

3142 CR  Maassluis

De openingstijden van onze showroom zijn:
di t/m vrij: 13:00 tot 17:00 uur
zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
zo & ma: gesloten

Buiten de openingstijden op afspraak.

Voorberg Zonwering BV is actief in het driehoeksgebied Den Haag, Rotterdam en Hellevoetsluis. In dit gebied kunnen wij onze service garanderen en snel bij u ter plaatse zijn.

Contact Voorberg Zonwering

Wij hebben verschillende specialisaties, welke onder diverse websites zijn ondergebracht. Neem een kijkje en bewonder wat er allemaal verkrijgbaar en mogelijk is.