Contact opnemen | Bel 010-5922976 of kom langs in onze showroom
16692
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16692,bridge-core-3.2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Contact

Contactpagina luxe-textieldak Luxe textieldak is een onderdeel van Voorberg Zonwering BV Wagenstraat 27-29 3142 CR Maassluis T: 010 592 29 76 E: info@voorbergzonwering.nl

Bij de aanschaf van uw textieldak of vouwdak hoort natuurlijk goed advies! We nodigen u dan ook van harte uit om een bezoek te brengen aan onze uitgebreide showroom. Wanneer u de globale maatvoering en een foto van de situatie meeneemt kunnen we u ook gelijk voorzien van een prijsopgave. 

 

Gaat uw interesse uit naar een vouwdak voor de horeca, dan raden wij u aan om een afspraak in te plannen zodat de juiste medewerker voor u aanwezig is. Ook buiten openingstijden is het mogelijk om onze showroom op afspraak te bezoeken.

 

De koffie staat klaar!

Contact

Kantoor & showroom

Wagenstraat 27 – 29

3142 CR  Maassluis

De openingstijden van onze showroom zijn:
di t/m vrij: 13:00 tot 17:00 uur
zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur
zo & ma: gesloten

Buiten de openingstijden op afspraak.

Aangepaste openingstijden:

Vrijdag 26 juli t/m dinsdag 30 juli zijn wij gesloten!

Voorberg Zonwering BV is actief in het driehoeksgebied Den Haag, Rotterdam en Hellevoetsluis. In dit gebied kunnen wij onze service garanderen en snel bij u ter plaatse zijn.

Contact Voorberg Zonwering

Heeft u nog meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op, of breng een bezoek aan onze showroom. We helpen u graag verder met het kiezen van de perfecte zonwering, raamdecoratie, terrasoverkapping of tuinkamer voor uw woning en beantwoorden graag al uw vragen.

De verschillende specialisaties van Voorberg Zonwering BV zijn onder diverse websites ondergebracht. Neem een kijkje en bewonder wat er allemaal verkrijgbaar en mogelijk is.