Contact opnemen | Bel 010-5922976 of kom langs in onze showroom
16692
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16692,bridge-core-2.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Contact

Hoe tevreden u straks bent over uw zonnescherm of terrasoverkapping wordt vooral bepaald door de keuze voor het juiste product en de tijd en aandacht die we daar samen aan besteden. In onze showroom maken we graag tijd voor u, ook wij willen graag dat u straks tevreden bent en dat verder vertelt. De prijs moet natuurlijk kloppen, ook daar komen wij wel uit. U krijgt in bijna alle gevallen direct een nauwkeurige *prijsindicatie mee.

 

*E-mailberichten met uitsluitend een verzoek om een prijsopgave nemen wij niet in behandeling. We hebben collega’s genoeg die juist dáár weer goed in zijn. Bezoek de showroom, de koffie staat klaar.

In verband met de nieuwe maatregelen is onze showroom tot en met 9 februari gesloten. Montage-, service- en opmeetafspraken gaan in principe door met inachtneming van de richtlijnen. Wij zullen bereikbaar blijven, spreek een bericht in op ons telefoonnummer 010-5922976 of stuur een berichtje naar info@voorbergzonwering.nl.

Klik op het Whatsapp icoon en start een gesprek, waarbij wij u, evt. via beeldbellen, van alle info, kleuren/designs kunnen voorzien en de verschillen tussen producten kunnen toelichten. Zit u achter een pc of laptop? Scan dan met uw smartphone de QR-code onderaan de pagina.

Kantoor & showroom

Wagenstraat 27 – 29

3142 CR  Maassluis

De openingstijden van onze showroom zijn:
di t/m vrij: 13:00 uur tot 17:00 uur
zaterdag: 10:00 uur tot 16:00 uur
zo & ma: gesloten
Of op afspraak.