Textieldaken - De textieldak specialist
16125
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16125,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Textieldaken

U BENT VAN HARTE WELKOM IN ONZE SHOWROOM

400 m² met de nieuwste trends in zonwering & buitenleven

WAAROM EEN TEXTIELDAK?

Het textieldak of pergolazonwering is dé oplossing wanneer je op warme, zonnige dagen met veel wind, zonder problemen de zonwering uit wilt hebben staan. Ideaal dus voor in de kustregio. Maar ook wanneer je van je terras wilt genieten tijdens minder mooie dagen, is dit een oplossing. Daarnaast wordt dit type zonwering toegepast bij grote afmetingen. Een mooi textieldak zorgt bovendien voor sfeer en beslotenheid op het terras. Afhankelijk van de hellingshoek en het type dak kan het systeem ook volledig regenbestendig worden gemaakt.

EEN TEXTIELDAK IS WINDSTABIEL.

Windstabiliteit is een belangrijke eigenschap. Om deze reden worden onze textieldaken ook veel toegepast op dakterrassen bij penthouses en op balkons. Er zijn vele mogelijkheden en prijzen, de zwaarste systemen zijn zelfs belastbaar tot 9 Beaufort. Door het plaatsen van zijwanden kan nog meer beschutting worden gecreëerd.

HET TEXTIELDAK ALS TUINKAMER.

De luxere types kunnen worden voorzien van ritsscreens met een venster of zelfs glaswanden op de horizontale vlakken. Zo ontstaat een volledig weersbestendige flexibele tuinkamer. Uitermate geschikt voor de gastronomie . Met het textieldak open behoud je het frisse luchtige gevoel van het buitenleven. Eenmaal gesloten beschermt het tegen fel, schadelijk zonlicht en tegen neerslag. Zo kun je gewoon heerlijk lunchen, terwijl het heel warm is, maar ook een feestje of BBQ redden tijdens slecht weer. Flexibel en multifunctioneel … … the best of both worlds!

SOORTEN TEXTIELDAKEN.

Het textieldak is voornamelijk bekend als gevelconstructie, waarbij u een doorloop heeft van woonkamer naar buitenkamer.Daarnaast zijn textieldaken ook verkrijgbaar als vrijstaande constructie, waardoor u een separaat terras achter of midden in uw tuin kunt voorzien van een textieldak. Kom langs en informeer naar de mogelijkheden!

WAT ERVAREN KLANTEN MET EEN TEXTIELDAK?

Klanten ervaren dat zij hun terras +/- 10 maanden in het jaar kunnen gebruiken door toepassing van een textieldak. Een welkome verlenging van het terrasseizoen. Een genietplekje waar je kunt werken, ontspannen, zonnen, BBQ-en, socializen en meer, tijdens zonnige dagen én tijdens dagen met neerslag.

Grote foto van een prachtig Weinor Plaza textieldak, door de textieldak specialist, zijnde Voorberg Zonwering & Buitenleven.

TEXTIELDAK OPTIES.

Er zijn veel opties mogelijk. Denk hierbij aan terrasheaters, LED-verlichting, luidspeaker sytemen, maar denk ook aan zijzonwering als een screen of paravento, welke ook héél effectief werken voor afscherming van zon/wind en privacy.

EEN TEXTIELDAK VAN VOORBERG ZONWERING.

Wij leveren textieldaken van gerenommeerde topmerken zoals Weinor en Luxaflex Outdoor. Wij vinden het leuk om u van een goed advies en een mooi product te voorzien.

MEER OVER TEXTIELDAKEN WETEN?

Breng een bezoek aan onze ruime showroom in Maassluis. Onder het genot van een goed kopje koffie adviseren wij u graag over alle mogelijkheden voor uw specifieke terras situatie.